keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Pitkästä aikaa

Okei, okei, myönnän.. Oon laiskistunut tässä blogin kirjoittamisessa..
Viime aikoine on ollut niin kiire töissä, etten oo tänne kerennyt edes eksyä mitenkään. Toisaalta minulla ei ole edes mitään ideaa mistä tänne kirjoittaisin tässä vaiheessa.
Kaikki suunnittelu ja muu on vähäksi aikaa niin sanotusti "pysähtynyt".
Kaikki tärkeät jutut on varattu ja vielä ei oikein viitsi ruveta tekemään mitään ihmeellistä, koska jotenkin tuntuu vielä niin aikaiselta.

Ootan jo niin innolla joulua, lunta ja pimeitä talvi-iltoja kynttilöiden kera. Musta olis jo niin kiva kun olis joulu. Sitten kun joulu on ohi niin saa jo kunnolla ruveta laittamaan häitä. Joulun jälkeen aika menee varmaan yhdessä hujauksessa ja ollaan jo ensi kesässä, tää syksy tuntuu vaan jotenkin niin pitkältä ja väsyttävältä. Kai sitä jotenkin pitää yrittää jaksaa vielä pinnistellä.

Meillä on vielä sulhasen kanssa hääyöpaikka varaamatta.
Ollaan kysytty kauheen monesta eri paikasta, mutta kaikki on jo varattuja. Me ei haluttais oikeestaan mihinkään hotelliin, mökki olisi kiva. Unelma olisi jos löytäis sellasen paikan mikä on sisustettu romanttisen tyylisesti ja vähän sellanen vanhanaikainen, oi se ois ihana.

Tämän tyylinen


Äiti oli hankkinut meille 150 tulitikkurasiaa ja nyt sitten pitäisi pikkuhiljaa ruveta askartelemaan.
Mulla ei oo kyllä yhtään aavistustakaan, mitä laittaisin sinne tulitikkurasian sisälle.
Ehdotuksia?


Mutta tässä tämä tällä kertaa, ei oo taaskaan aikaa kirjoittaa pidempää joten ehkä ensi kerralla :)

Voisin seuraavaan postaukseen laittaa kunnon listauksen mitä on hankittu ja mitä hankkimatta jne.

HEIP :) !

6 kommenttia:

  1. Mulla vähän sama juttu, häiden suunnittelu on pysähtynyt joksikin aikaa. Liian aikaista väsätä esim koristeita, eikä sit oikein osaa nyt just tarttua mihinkään kiinni. Uutta hääinspistä ja innostusta odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että jollain muullakin on samanlainen tunne, sitä odotellessa sitten :)

      Poista
  2. Sinne voit tulostaa mietelauseita ja rullata sen paperisuikaleen, että mahtuu rasiaan. Tai sitten ostatte irtokarkki hyllystä ässämix sydämiä ja ne mahtuu tulitikkurasiaan. Irttarihyllystä siksi, että saatte ronkkia pelkkiä sydämiä pussiin ;) Tai sitten niitä tulitikkuja, rakkaus kun tietty roihuaa... Minimanissa oli hauskoja sydänmen mallisia tuikkukynttilöitä, jos innostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä ideoita, ajattelin tehdä pieniä sydämen muotoisia saippuoita niihin, jos löydän sopivan kokoisia muotteja. :)

      Poista
    2. Joissain leivontakaupoissa on sitä piparkakkumuotti rautasuikaletta josta voi itse taitella haluamansa kokoisia ja mallisia muotteja. Pysyisikö saippuamassa niissä? Vai tarvitseeko muotissa olla pohja?

      Poista
    3. En tiedä, sitä vois kokeilla.. Oon tehny aikasemmin saippuoita silikoonimuotteihin ja muotissa ei tarvitse olla pohjaa :)

      Poista

Lukijat